Contact & Team

Dermaesthetics

Adres

Frankenslag 137
2582 HH 's-Gravenhage
+31 (0) 70 392 22 09
info@duthler.nl
Openingstijden

Maandag 09:00 tot 17:30
Dinsdag 09:00 tot 17:30
Woensdag 09:00 tot 17:30
Donderdag 09:00 tot 17:30
Vrijdag 09:00 tot 17:30

Professionals

André Biesheuvel RA RE RFG

André is bedrijfseconoom, Register Accountant en Register IT Auditor. André combineert zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfseconomie en accountancy met die van ICT. Binnen Duthler Associates vervult André de rol van managing partner.

FG Register

mr. Ans Duthler RFG

Ans is een jurist met ruime ervaring in de juridische dienstverlening op het gebied van bestuursrecht, privaatrecht en privacyrecht. Ans is coach en opleider van juristen en docent aan de Duthler Academy. Ans organiseert de legal counsel binnen Duthler Associates.

FG Register

mr. Marianne Veltman

Marianne is adviseur bij Duthler Associates. Marianne heeft een achtergrond in de IT en is tevens jurist. Hierdoor heeft ze een unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van organisatie- en procesinrichting, recht en ICT.

mr. Philip Coté MBA RFG

Philip is adviseur met aanzienlijke juridische en bedrijfskundige managementervaring. Ervaring als functionaris voor gegevensbescherming. Philip is ook de voorzitter van de examencommissie voor Duthler Academy.

FG Register

Henk van der Linde RA RFG

Henk is Register Accountant en heeft een brede ervaring op het gebied van governance en compliance. Hij is deskundig op het gebied van inrichting van de administratieve organisatie en interne beheersmaatregelen en heeft brede ervaring in het besturen van organisaties vanuit dagelijkse praktijk tot en met het adviseren van bestuurders. Tevens is Henk docent aan de Duthler Academy.

FG Register

Jan Peeters RE MIM AFG

Jan is IT-auditor en Master Information Management. Aandachtsgebieden zijn de auditpraktijk binnen Duthler Associates en de ‘Declaration of Accountabilty’. Jan is ook Functionaris voor Gegevensbescherming. Specifieke branchekennis is de financiële dienstverlening en de gezondheidszorg. Jan is freelance docent (Bestuurlijke InformatieVerzorging) aan de Nyenrode Business Universiteit voor de vakgroep Auditing.

mr. Mies Beljaars

Mies adviseert de overheid en het bedrijfsleven op het gebied van privacyrecht en data beveiliging. Tevens is Mies docent aan de Duthler Academy en secretaris van de Werkgroep ethiek en betrokken bij het ontwikkelen van ethische gedragsregels voor de FG.

FG Register

Jeroen van Rongen

Rob van Zutphen

Rob is functionaris voor gegevensbescherming en gespecialiseerd in privacy en security. Rob ondersteunt organisaties bij vraagstukken op het gebied van gegevensbescherming, privacy informatiebeveiliging.

Ing Anneke van der Heijden RFG

Anneke is ervaren projectmanager en register functionaris voor gegevensbescherming met een achtergrond als technische bedrijfskunde. Anneke is verantwoordelijk voor het beheer van het ‘awareness raising programma’ aan de Duthler Academy.

FG Register

Rob Coral AFG

Rob is functionaris voor gegevensbescherming met veel ervaring op het gebied van IT. Rob voert taken uit bij overheden en private organisaties op het gebied van gegevensbescherming, privacy en informatiebeveiliging.

FG Register

Annelies Magnin AFG

Annelies houdt zich bezig met de organisatie en services van Duthler Academy en van Duthler Professionals. Annelies begeleidt bedrijven en instellingen voor de juiste opleiding binnen Duthler Academy. Ook als de organisatie een externe FG zoekt via Duthler Professionals.

FG Register

Fulfilment & Operations

Jetse Biesheuvel AFG

Jetse verzorgt de fulfilment en ondersteuning bij bedrijven en instellingen. Jetse zet zich in voor klanten en potentiële klanten met producten en diensten. Jetse is bedrijfskundige en aspirant functionaris voor gegevensbescherming.

FG Register

mr. Arthur D. van Geenen AFG

Arthur is jurist gespecialiseerd in privacyrecht en intellectueel eigendom & ICT. Het verzorgingsgebied is legal counseling en ondersteuning op het gebied van smart contracting.

FG Register

Angela Valentin – Van Beek

Angela is office manager bij Duthler Associates. Angela is goed in het aanbrengen van overzicht en structuur  en heeft ruime praktijkervaring.