Consultants privacy & informatiebeveiliging

Duthler Associates Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zijn sterk aan het groeien en daarom op zoek naar:

Consultants privacy & informatiebeveiliging

Wie is Duthler Associates?

Duthler Associates adviseert op het snijvlak van bestuur, organisatie, recht en ICT. De consultants voeren opdrachten uit van MKB tot Enterprise organisaties. Aandachtsgebieden zijn privacy & informatiebescherming, ketensamenwerking en optimalisatie, betrouwbaar elektronisch berichtenverkeer, governance & compliance.

Duthler Associates biedt consultancy, (externe) functionaris voor gegevensbescherming (FG) diensten, coaching, implementatie van ondersteunende software en opleiding & training aan.

Functie

Consultants bij Duthler Associates zijn nieuwsgierig, hebben een breed blikveld, zijn gericht op oplossingen, kunnen goed met onzekerheid omgaan en zijn gewend te opereren in multidisciplinaire teams.

Als consultant is het aan jou om organisaties te adviseren en ondersteunen bij het implementeren van wetgeving rondom privacy en informatiebeveiliging. Consultants kunnen ook als externe FG ingezet worden bij organisaties. Daarnaast verzorgen de consultants trainingen en onderdelen van de leergang FG.

Om de klant efficiënt en doelgericht te kunnen adviseren maken de consultants van Duthler onder andere gebruik van MYOBI smart contracting voor het afsluiten van verwerkersovereenkomst (www.myobi.eu) en het SBC managementsysteem (www.sbrpowerhouse.nl). Dit systeem biedt een gestructureerd overzicht en inzicht in de organisatie, processen, verwerkingen, informatiesystemen, datalekken/incidenten en contracten.

Duthler werkt alleen met consultants die opgenomen zijn in het FG register (http://duthleracademy.nl/nl/fg-register) van Duthler Academy. In dit register worden alleen kandidaten opgenomen die de leergang functionaris voor gegevensbescherming volgen of gevolgd hebben. De leergang biedt de theoretische en praktische onderbouwing die een FG nodig heeft om te zorgen voor een adequate gegevensbescherming en privacy huishouding.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO/academische studie op het gebied van bestuur, organisatie, recht of ICT
  • Je hebt kennis op het terrein van (of affiniteit met) privacy wet en regelgeving en advisering daarover en / of Avg implementaties binnen organisaties
  • Resultaatgericht, goed luisteren en in staat om helder en bondig te communiceren.
  • Zelfstandig werkend, proactieve, enthousiaste en inspirerende houding. Je weet klanten aan je te binden, zodat zij jou bij nieuwe vragen (opnieuw) weten te vinden
  • Je bent bereid de Post HBO leergang functionaris voor gegevensbescherming van Duthler Academy te volgen (http://duthleracademy.nl/nl/leergang-fg). Dit kan op basis van een studieovereenkomst.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Duthler Associates biedt haar consultants interessante en uitdagende opdrachten bij klanten door heel Nederland. Contractering vindt plaats op basis van een ZZP overeenkomst of een nul-urencontract, op den duur behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. We zijn op zoek naar consultants die zowel fulltime als parttime inzetbaar zijn. Duthler Associates vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling belangrijk, er zijn dan ook volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Werken bij Duthler betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, in een team met enthousiaste collega’s.  

Inlichtingen

Wil jij de uitdaging aangaan? Solliciteer dan op deze vacature! Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij één van de vestigingsmanagers van Duthler Associates

  1. Amsterdam: Joris van den Heuvel via j.van.den.heuvel@duthler.nl en +31 (6) 53 58 65 59.
  2. Den Haag: Jetse Biesheuvel via j.j.biesheuvel@duthler.nl en +31 070 392 22 09; en
  3. Eindhoven: Richard van Ineveld via R.van.Ineveld@Duthler.nl en +31 (6) 53 243 200

Acquisitie op deze vacature wordt niet gewaardeerd