"Op weg naar huis" bijeenkomsten

Duthler Associates en First Lawyers organiseren al enige tijd regelmatig 'Op-weg-naar-huis-bijeenkomsten'. Een beperkt aantal deelnemers wordt aan het einde van een werkdag bijgepraat over actualiteiten en inzichten op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens en de borging van privacy. In het programma is voldoende ruimte beschikbaar voor vragen en discussie.

In het afgelopen twee jaarzijn de 'Op-weg-naar-huis-bijeenkomsten' in groten getale bezocht. Deze bezoekers vertegenwoordigen tal van sectoren. Onder meer de sectoren onderwijs en zorg zijn goed vertegenwoordigd, maar ook verwelkomen wij regelmatig medewerkers van gemeentes en ministeries. Hiernaast weten verschillende (financiële) dienstverleners, zoals verzekeraars en diverse softwareleveranciers de weg naar de 'Op-weg-naar-huis-bijeenkomsten' goed te vinden. Deze diverse invalshoeken zorgen voor interessante discussies.

Planning en aanmelden

Momenteel zijn er meerdere Op-weg-naar-huis”-bijeenkomsten gepland met betrekking tot de onderwerpen "Nieuwe Europese privacyregels",  "Meldplicht Datalekken" en Privacy en gegevensbescherming in de zorg". Voor meer informatie over deze specifieke bijeenkomsten, zie de links hieronder.

U kunt zich via dit formulier aanmelden. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen via info@duthler.nl

Overzicht data en tijden bijeenkomsten