Organisatie & ICT

In onze benadering is een advies een duidelijk antwoord op een vraagstuk. Het antwoord is niet alleen inhoudelijk correct maar ook pragmatisch, toepasbaar en haalbaar. Het gaat om een doortastende en integrale informatie-, systeem-, proces- en gegevensanalyse en oplossingen. Dit alles binnen de formeel juridische kaders en compliant. Om dit waar te maken zijn multidisciplinaire teams met vakinhoudelijke professionals nodig. Duthler Associates beschikt over die teams. 

Duthler Associates adviseert op het snijvlak van bestuur, organisatie, recht en ICT. De consultants voeren opdrachten uit van MKB tot beursgenoteerde organisaties. Consultants bij Duthler Associates zijn nieuwsgierig, hebben een breed blikveld, zijn gericht op oplossingen, kunnen goed met onzekerheid omgaan en zijn gewend te opereren in multidisciplinaire teams.

Soorten gegevensbescherming en privacy onderzoeken door Duthler Associates

Bedrijven en instellingen kunnen kiezen uit drie soorten onderzoeken:

  1. Self-Assessment(s);
  2. Privacy Quickscans;
  3. Nulmetingen / gegevensbeschermingseffectbeoordelingen (DPIA);
  4. SBC Accounting- managementsysteem.

Contact

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een self-assessment of heeft u interesse in aanvullende dienstverlening van Duthler Associates, dan kunt u contact opnemen met via info@duthler.nl of +31 (70) 392 22 09.